img-bien

Buret, 69 - 6662 Tavigny

Huizen

Referentie : V17

350.000€

Indeling : 5 kamers
Gronden : 1.115 m²
Garage : Ja
Aantal gevels : 3
Bewoonbare oppervlakte : 240 m²
Te renoveren

Te ontdekken, in het kleine dorpje Buret, op de hoge Ardense heuvelrug in de gemeente Houffalize, mooie boerderij type woning grotendeels gerenoveerd tot een eengezinswoning, 4 gevels. Ideaal gelegen in een doodlopende straat en op slechts 2 km van de Groothertogelijke grens.

Gemakkelijk parkeren, terrassen van klinkers, een schuurtje, een tuinhuisje van betonblokken voor opslag of dierenboxen, mooie grote omheinde tuin met een prachtig uitzicht over de velden en bossen.

De streek is ideaal om te wandelen of te fietsen via lijn 163 (Ravel). U zult kunnen vertrekken naar de ontdekking van toeristische sites, zoals de tunnel en het kanaal van Bernistap, maar ook de Romeinse weg Reims-Keulen die Tavigny doorkruist, in de omgeving van Buret, het kasteel van Tavigny, de oude residenties, de rust, de typische landschappen.

Samenstelling:

begane grond: een hal, een eetkamer, een grote semi-ingerichte en zeer lichte keuken met directe toegang tot het terras, een apart toilet.
Overloop: een kamer die gebruikt kan worden als slaapkamer of als woonkamer, een wasruimte met toegang tot de kelder, een badkamer en douche geheel betegeld.
Eerste verdieping: een mooie kantoorruimte met bibliotheek, drie slaapkamers (mogelijkheid van een 4e slaapkamer of badkamer/douche), een apart toilet.
Zolder gemakkelijk in te richten, toegang via een uitschuifbare trap.
kelder: kelder.

Recent dak in natuurleien. Dubbele beglazing. Nieuwe en conforme elektrische installatie.

Centrale verwarming op hout (nieuw). Regenwatertank met filter (7.500 liter); mogelijkheid van aansluiting voor een zwembad op een terras. Rioolwaterzuiveringsinstallatie. Fotovoltaïsche panelen.

Oppervlakte van het perceel: +- 5.000 m2

Kadastraal inkomen van 322 €.

Adres : Buret, 69 – 6662 Tavigny