img-bien

Rue de l'Hôtel de Ville 15 - Vielsalm

Huizen

Referentie : V43

299.000 €

Indeling : 6 kamers
Gronden : 324 m²
Garage : Geen
Nombre de façades : 2
Uitstekend staat

Prachtig gerenoveerd huis met stijlvolle gevel, arkoze stenen, raamkozijnen in blauwe stenen, nieuwe ramen en toegangsdeur in perfecte harmonie met het gebouw.

Veelgevraagd gebouw met oog voor detail, kwaliteitsmaterialen, royale en klare ruimten, typische tijdswoning, maar grotendeels avant-garde in ontwerp van ruimte en indeling van de woon- en rustkamers.
Grote ramen uitziend naar een mooie plaats en verder op een groene ruimte.
Dit huis met tuin en toegang vanaf de achterzijde zal u verbazen vanaf het eerste bezoek door een sensatie van grandeur en licht.
De centrale ligging in Vielsalm biedt alle voorzieningen en faciliteiten, scholen, winkels, kantoren, vrije beroepen, apotheken en zelfs dicht bij een wandeling langs het meer met een vita trail.
Een certificaat EPC 110, recente aansluiting op het stadsgas, een uitgeruste keuken de naam waardig, kortom alleen ontdekkingen in dit huis waar het goed leven is met al de nodige beschikbare ruimte.
Dak met super isolatie, nieuwe zinkwerken, kozijnen en nieuwe deuren.

Gelijkvloerse verdieping: hal met prachtige trap, zeer grote woonkamer met open haard, ultra uitgeruste keuken met toegang tot het terras, wasruimte, aparte wc en vestiaire.
1ste verdieping: 2 zeer ruime slaapkamers, elk met dressing, badkamer met apart toilet, 1 standaard slaapkamer en een grote open hal.
2de verdieping; 2 zeer grote slaapkamers met dressing, 2 standaard slaapkamers en een grote open hal.
Zolder: ingericht als slaapkamer of speelkamer. 6 kelders met volstrekt voldoende hoogte onder plafond kamers als werkplaats, opslag of andere onder het hele gebouw, binnen en buiten toegang.

Tuinterras met carport voor 2 auto’s en toegang vanaf de achterzijde.

KI: 971 €

Stellig te bezoeken!

Adres :
Rue de l’Hôtel de Ville, 15
6690 – Vielsalm