img-bien

Burtonville 11 - 6690 Vielsalm

Huizen

Referentie : V49

200.000 €

Indeling : 3 kamers
Gronden : 1.798 m²
Garage : Ja
Aantal gevels : 3
Te herstellen

Te koop, Ardense boerderij nog in originele staat.
Leef in een retro-setting het dagelijkse leven van weleer met zijn beperkingen en ongeëvenaarde schoonheid.
Typische ongelooflijke setting van realisme. Gegarandeerde exotische sfeer, wake op de hoek van de open haard, keuken op de paddenkachel, molenaarsladder richting slaapkamers, stenen muren en authentiek plafond dompelen je onder in een vervlogen maar nostalgisch verleden.
Set bestaande uit een boerderij, een aparte schuur en een apart bakhuis, biedt u een veelvoud aan ontwikkelingsmogelijkheden.
Vind elke dag een eenvoudig leven of dompel de ruimte van een weekend of vakantie onder in een wereld die onze grootouders ons hebben beschreven.
De ligging in het kleine dorpje Burtonville, aan de poort van een van de mooiste bossen van België, vergroot de aantrekkelijkheid alleen maar.
Een gebouw voor ervaren connaisseurs.

Samenstelling:

Hoofdgebouw: inkomhal, moderne badkamer, aparte wc, woonkamer met openhaard, oude keuken, retro eetkamer, drie slaapkamers.
Bijgebouwen:
– Zeer mooie stenen schuur in het land op een perceel van 1.639 m2 gelegen in een landelijke woonwijk van cultureel, historisch of esthetisch belang die geschikt kan zijn voor garage, werkplaats of mogelijke verbouwing tot woonhuis of gîte.
– Kleine bakkerij, voor opslag.

Te zien, levend museum.

Mogelijkheid om het pand op te splitsen in drie delen, boerderij, schuur, bakhuis.

Land: 17a98ca
KI 312 €

Adres:
Burtonville 11
6690 – Vielsalm