img-bien

Rue de la Grotte 22 - 6690 Vielsalm

Huizen

Referentie : V48

420.000 €

Indeling : 3 kamers
Gronden : 34.106 m²
Garage : Ja
Aantal gevels : 4
Bewoonbare oppervlakte : 111 m²
Te renoveren

Bij de uitgang van het dorp Vielsalm richting Grand-Halleux, te koop prachtig pand bestaande uit een boerderij in lokale stenen met vakwerk, een grote schuur die dienst doet als stal en een oude ruïne, allemaal op een perceel van 34.100 m² (03ha 41a 06ca).
Het pand wordt doorkruist door een Salm-rivier en heeft een eigen kanaal dat water naar de molen bracht die momenteel in puin ligt, maar alleen moet worden gerestaureerd.
Een vijver, weiden en een bos geven deze prachtige woning een landelijke en landelijke uitstraling.

Liefhebbers van landbouw en permacultuur zullen verrukt zijn, de plaats zou heel goed geschikt kunnen zijn voor een klein biologisch bedrijf of tuinbouw. Permanent water dankzij het bereik, goede blootstelling en windbescherming.
Kortom ideaal voor “biologisch vers” direct vanuit de tuin bij de consument. KM nul!

Dankzij de nabijheid van het centrum van Center Parcs en het tropische zwembad, kan het pand dankzij de gemakkelijke toegang ook worden geëxploiteerd en omgevormd tot een gîte met grote capaciteit.

Te renoveren woonhuis gelegen in een recreatiegebied, met grote volumes voor uitbreiding en creatie van een winkel of werkplaats of andere woningen. Ook ideaal voor vakantiehuizen met een groot terrein voor meerdere activiteiten.
Huisvesting, toeristische of professionele exploitatie, vele redenen om deze woning te bezoeken.

Samenstelling huis:
Begane grond: woonkamer-keuken, doucheruimte met lavabo en wc.
Op de 1e verdieping: 2 slaapkamers, garage, een gedeelte genaamd “gîte” met een keuken, een slaapkamer, een douche en een toilet.
Grote zolder, kelder en stal ook bruikbaar.

Kadastraal inkomen van 510 €.

Adres :
Rue de la Grotte 22
6690 Vielsalm