img-bien

Rue de la Grotte, 1 - 6690 Vielsalm

Huizen

Referentie : V02

!!! VENDU !!!

Indeling : 5 kamers
Gronden : 3.435 m²
Landelijk gebouw : Ja
Aantal gevels : 4
Bewoonbare oppervlakte : 286 m²
Bouwperceel : Ja

Dit prachtige eigendom is gelegen op een perceel van 3.435 m² grond en omvat een ruime woning van 230 m² en een bouwperceel van 2.700 m².
Het gebouw, momenteel in gebruik als vakantiehuis, heeft een gedeelte dat gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een professionele ruimte.
Een groot landelijk gebouw, een voormalige graanmolen met origineel mechanisme en molensteen, is gedeeltelijk gerenoveerd (recent dak en gerestaureerd houtwerk buiten). Het kan worden verbouwd tot een tweede woning (bouwvergunning vereist).
Het beboste terrein, zeer goed onderhouden, versterkt de omgeving; het kabbelen van de Salm onderaan de tuin…rustgevend hoekje.
Ideaal gelegen in de buurt van het centrum van Vielsalm, gemakkelijke toegang te voet tot alle voorzieningen (administratie, station, supermarkten, scholen…).
Land van folklore en tradities, “Les Macralles du Val de Salm”, waarvan de folkloregroep in 1955 werd opgericht. De streek is ook ideaal voor culturele, historische en sportieve ontdekkingen: de abdij van Stavelot, het historisch centrum van Baugnez 44, Plopsa Coo, het circuit van Spa-Francorchamps, de skipistes van de Baraque de Fraiture en Lierneux.
Samenstelling:
– Vijf slaapkamers;
– Twee badkamers met wastafel, douche en toilet en één badkamer met bad/douche en wastafel;
– Een grote keukenruimte met twee complete keukens;
– Een woonkamer / eetkamer
– Een sauna
– Een terras;
– Een apart toilet;
– Kelder en zolder
Oliegestookte verwarming
Kadastraal inkomen: 1216 €.